2017-03-01

Om oss

Öppettider :

( Måndag  –  Stängt )

Tisdag- Torsdag  11.00 – 20.00

Fredag 11.00 – 21.00 (eller sent)

Lördag 15:00 – 20.00 (eller sent)

Söndag 15:.00 – 20.00

Om oss
Minami Sushi Bar & Lounge samt vårt koncept.
Sushi är ett av de mest populära lunch och middagsalternativen under 2000-talet och helt klart den mest populära japanska rätten.
Ett besök till Minami Sushi skall erbjuda en spännande omväxling till hamburgare, pizza och kebab vilket man kan hitta i nästintill varje hörn i centrala Vellinge idag.
Sushi innehåller en perfekt kombination av ris, rå fisk och grönsaker.
Många tror att så snart de äter rå fisk så äter de sushi, men det stämmer inte riktigt.
Rå fisk kallas i själva verket för sashimi och inte sushi.

På en typisk sushirestaurang har man oftast två valmöjligheter, att sitta vid ett bord eller vid ”bardisken” vilket även utgör konceptet för oss på Minami Sushi.
Om man sitter vid bardisken har man möjlighet att titta på när kocken gör i ordning sushin inför servering.
Man kan också passa på att ställa frågor, våran kunniga sushikock har tävlat i många stora mästerskap och svarar gärna på nyfikna frågor.
Hela tanken med Minami Sushi är att det skall vara en upplevelse utöver det faktum att det är en restaurang.

När man beställer på Minami Sushi så kan man beställa själv ett antal bitar eller, om man har svårt bestämma sig, kan man be kocken välja ut en rätt.

Kvaliteten på livsmedel är bara en aspekt av en framgångsrik restaurang.
Minami Sushi har under en längre period testat oss fram till de perfekta råvarorna och passande tillbehör för en lyckad upplevelse som kund hos oss.

Minami Sushi satsar mycket på atmosfären och kommer att dekorera restaurangen enligt modern japansk autentisk känsla med direkt importerade konstverk och övriga dekorationer från Tokyo.

Målsättningen är att få våra kunder att inspireras av österländskt tänkesätt och atmosfär genom att kombinera intressanta färger, texturer och möbler för att skapa en stilren, fridfull plats att mötas på och avnjuta en god exotisk måltid.
Inslag av japanska naturen med hjälp av en bambutapet som pryder en fondvägg i lokalen.